Operations Administrator

 • Објавен пред 7 месеци
 • IPMO ADVISORY
 • Активен до 11.02.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

IPMO Advisory е компанија од Швајцарија којашто годинава ги отвори вратите за млади и талентирани професионалци од Македонија со можност за вработување во нивната подружница во Скопје.
За потребите на компанијата, ИПМО АДВИСОРИ МЕНА Скопје ја објавува следната позиција: 

 • Operations Administrator 

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

 • Подготвување и издавање на излезни фактури до клиенти;
 • Логистичка поддршка и комуникација со хотели за нашите евенти ширум светот 
 • Администрирање на ИТ Системи 
 • Комуникација со локални добавувачи;
 • Комуникација и активности поврзани со државни институции (УЈП, НБРМ,...);
 • Архивско работење;
 • Водење матична книга на вработени;
 • Изготвување Договори со добавувачи

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено Високо Образование;
 • Мминимум 1 до 3 години работно искуство на иста или слична позиција;
 • Одлично работење со компјутери и  познавање на MS Office package;
 • Одлично познавање на англиски јазик; познавање на германски се смета за предност 
 • Пожелно возачка дозвола, Б категорија.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

 • Прецизност при обработка/внес на податоци, канцелариско работење;
 • Проактивност, организираност, систематичност и ориентираност кон оставарување резулати;
 • Одговорно следење на компаниските правила и процедури;
 • Професионалност, одговорност и лојалност.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Компанијата нуди можност за континуиран, професионален развој и вработување по завршување на праксата. 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: careers@ipmoadvisory.mk
Крајниот рок за аплицирање е најдоцна до: 20/02/2019

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии, ќе се третираат со максимална доверливост.

КЛИКНИ