продажен асистент

 • Објавен пред 11 месеци
 • Луксор Траде Дооел
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Поради проширување на работните активности, Прима Оптика има потреба од:

 

Продажен асистент, поради зголемување на продажниот тим со амбициозни луѓе подготвени за долгорочен ангажман.

 

Бараниот профил се кандидати со:

 • Минимум 3 години работно искуство во оптика,
 • Детално познавање на стакла,
 • Контактни леќи и сончеви очила и се на возраст од над 30 години,
 • Предност имаат кандидати кои имаат завршено оптометрија.

 

Одбраните кандидати добиваат:

 • Почетна плата од 25.000 ден,
 • Бонуси,
 • Договор на неопределено време,
 • Работа во мотивирачка средина и можност за напредок,
 • Работните услови опфаќаат 40 работни часа неделно, работа во смени и работа за викенди и празници по потреба.

 

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да ја испратат својата работна биографија со фотографија и назнака (За продажен асистент) на: info2@prima.mk

КЛИКНИ