архитект

  • Објавен пред 3 месеци
  • КВАДАР
  • Активен до 16.04.2019
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

КВАДАР ДОО Скопје има потреба од вработување на Архитект (дипломиран инженер или магистер инженер) со минимум 4 години работно проектантско искуство.

Вашето CV го очекуваме на  kvadar@ymail.com пред 19.04.2019 година.

 

КЛИКНИ