Магационер ,КУРИР и call agent

 • Објавен пред еден месец
 • BE-DA express
 • Активен до 03.10.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

БЕ-ДА Експрес е компанија за поштенски услуги која со искусен кадар ке овозможи високо професионални услуги на своите клиенти и ефикасен брз и практичен сервис на подрачјето ширум Македонија и во регионот БЕ-ДА Експрес е дел од БЕ-ДА груп која има долгогодишно искуство и е водечка интернационална компанија за меѓународниот транспорт и логистика. Своето искуство , јасна визија и мисија ја пренесува на новата приказна која задоволството на услужен клиент ке го смета за најголем приоритет. Бидете дел од таа приказна да ја градиме заедно !

Поради проширување на тимот на БЕ ДА експрес имаме потреба од следните работни позиции:

Контакт центар агент  (call agent) и магационер

Контакт центар агент ( Call agent) 

 • ССС/ВСС
 • Работно познавање на компјутери и програми за канцелариско работење
 • Одлично познавање на компјутерски алатки  MS Office, Windows XP, Интернет
 • Познавање на англиски јазик-пожелно
 • Способност да комуницира јасно и професионално
 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност 

 

Магационер 

 • Завршено средно образование 
 • тимска работа 
 • Организациски способности
 • работа под притисок
 • претходно работно искуство ќе се смета за предност 

Курир/доставувач за реон Струмица и Гевгелија

 • Завршено средно образование 
 • задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

 

Доколку сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување во кариерата и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја Вашата професионална биографија на job@be-da.mk со назнака за една од двете наведени работни позиции ( со назнака:  Апликација за контакт центар агент; Магационер ; курир)

КЛИКНИ