Комерцијалист за продажба

Компанијата "Doctor's - Business House International Company Macedonia" објавува оглас за две работни позиции за "Комерцијалисти за продажба".

"Doctor's - Business House" е веледрогерија основана во 1996г. која се занимава со едукација, пласирање и продажба на лекови, отц препарати, медицински акцесоари, суплементи и козметика.

КЛИКНИ