Козметичар

  • Објавен пред 5 месеци
  • Spectra beauty
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

Spectra NAIL BAR го проширува својот тим! Имаме потреба од техничар за нокти на цело работно време. Кандидатите потребно е да бидат соодветно едуцирани во областа на козметичките услуги и да имаат искуство во аплицирање на гел, гел лак, надградба на нокти и Nail Art. Сите заинтересирани за работа во професионални услови и позитивна атмосфера можат да се јават на тел. 075 444 961 или да испратат CV на info@spectra.com.mk

КЛИКНИ