Касиер/ки во автомат клуб

  • Објавен пред 2 недели
  • ТД ДИВЕН доо
  • Активен до 15.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ТД ДИВИЕН Доо- Скопје има потреба oд касиер/ки за работа во DIWIENN Slot Casino- АЕРОДРОМ.

Сите заинтересирани кандидатки, Ве охрабруваме да испратите свое CV на [email protected] или да се јават на тел бр. 078-331-369.  

Нудиме супер услови, плата+бонуси.