Такси Возач

Такси Компанија бара возачи за работа.
Услови најповолни.

 Возачка дозвола Б категорија.
Лекарско уверение за такси возач
Сертификат за такси возач - Град Скопје ( можност за добивање и по вработувањето )

Контакт 070 220 744 

 

КЛИКНИ