Се бара работничка во Fast Food

  • Објавен пред 4 дена
  • Fast Food Старо Село
  • Активен до 10.12.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара:

 

Девојка или жена за работа во Fast Food Старо Село, кој се наоѓа во населба Тафталиџе.

 

 Контакт: 078-424-070

Е-маил: gjorgji.sibinovski@gmail.com

КЛИКНИ