Mерчендајзери за Куманово

Mерчендајзери се лица кои се посветени и способни професионалци, одговорни за поставување, позиционирање и подобрување на продажбата на производите на нашите клиенти при посета на маркетите.  

Компанијата ФМЦГ МЕРЧЕНДАЈЗИНГ СКОПЈЕ има потреба од вработување на лица за подобрување на продажбата на позиција како Мерчендајзери во следниве градови:

- Куманово и Прилеп. 

Услови за позицијата Мерчендајзер се:

  • минимум средна стручна спрема (ССС)
  • познавање на основна работа со компјутери
  • пожелно е искуство во работата во маркети, комерцијалисти или слични работни позици

Селектираните кандидати поминуваат професионална обука

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија, најдоцна до 10.03.2021.

на следниов маил: fmcg.merchandising @gmail.com