INXHINIER

 • Објавен пред 9 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 17.05.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

AUTO NGJYROSËS

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851,për shkak të zgjerimit të kapaciteteve të saja prodhuese, ka nevojë për punësime në pozitat vijuese të punës:

 

 • INXHINIER PRODHIMI
 • INXHINIER PËR DIZAJN DHE KONSTRUKSION

 

Çfarë ofrojmë:

 

 • Të ardhura mujore të shkëlqyeshme dhe të rregullta;
 • Trajnim shtesë i vazhdueshëm dhe përsosmëri e mëtutjeshme;
 • Punë në ambient të shendetshëm dhe të sigurtë;
 • Ushqim i nxehtë dhe transport i siguruar;

 

 

Në qoftë se jeni të interesuar dërgoni CV-në(biografinë e punës) në www.vanhool.mk, në pjesën “vende të hapura pune”. Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen në bisedë.

 

Afati përfundimtar për dorëzimin e aplikacioneve: 16/05/2018

 

Me dorëzimin e CV pajtoheni që e njejta të mbahet në bazën tonë të kandidatëve me kohëzgjatje prej 12 muaj.

 

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

КЛИКНИ