MË SHUMË POZITA PUNE

 • Објавен пред 9 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 30.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësime të reja në pozitat vijuese: 

 

 • AUTO ELEKTRIÇISTË;
 • AUTO MEKANIKË;
 • AUTO NGJYROSËS;
 • SALDUES / BRAVË NDREQËS;
 • INSTALUES TË DRITAREVE;
 • AUTO TENEQE PUNUES / MEKANIKË TË KAROSERISË;
 • INSTALUES TË AUTO PJESËVE DHE ULËSAVE TË BRENDSHME DHE TË JASHTME;
 • MARANGOZ;
 • TEKNIK DHE INSTALUES PËR NXEHJE, FTOHJE DHE VENTILIM;
 • TEKNIK PËR MIRËMBAJTJE;
 • OPERATORË NË DEPO;

 

Çka ofrojmë:

 • Punë në ambient të sigurtë dhe mjedis të pastër me respektimin e të gjitha normave për siguri dhe shëndet gjatë punës;
 • Të ardhura kompetitive mujore në tregun e punës në RM;
 • Mundësi për ngritje profesionale, trajnim dhe avancim në vendin e punës;
 • I siguruar transport me autobus deri tek vendi i punës dhe anasjelltas.;
 • Ushqim i siguruar në mensë moderne;

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni në www.vanhool.mk në pjesën pozita të hapura pune.
Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 30/03/2018

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

КЛИКНИ