работници

  • Објавен пред 11 месеци
  • РИМЕС МС ГРОУП
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Месна индустрија има потреба од вработување на работници за следниве работни позиции :

- продавачи

- магационер

- возач на товарно возило со Ц-категорија

- административен работник

Апликациите да се достават  на  маил : contact@rimes.com.mk со назнака за работното место за кое се аплицира

 

КЛИКНИ