Персонал за работа

  • Објавен пред 6 дена
  • Дестан
  • Активен до 28.10.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Дестан вработува.

Бидете дел од нашиот тим во EAST GATE SKOPJE MALL.

Позиција: Касиер/ка, припрема на храна, општо.

Со и без работно искуство!

Јазик: Македонски, Албански.

испратете го вашето CV  на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]

tel..070460305

 

Destan punëson.

Bëhu pjesë e skuadrës tonë në EAST GATE SKOPJE MALL.

Pozita: Kasier/e, Përgatitje të ushqimit, përgjithësi.

Me dhe pa përvojë pune!

Dërgoni  CV tuaj në..

[најави се за да го видиш е-маилот]

Tel...070460305