Асистент ревизор

Крестон Македонија е фирма членка на Kreston Global. која e глобална мрежа на фирми кои на клиентите обезбедуваат професионални услуги за ревизија, сметководство и даноци. Крестон Македонија моментално бара нов член на тимот:

Потребни квалификации:

  • Универзитетско образование - Економски факултет, предност сметководство и ревизија 
  • Без претходно работно искуство или со искуство до 2 години
  • Познавање на англискиот јазик
  • Прецизност,аналитичност,ориентираност кон резултати
  • Тимски играч
  • Познавање на работа со компјутер - МS office пакет

Што нудиме:

  • Можност за професионален развој и континуирана едукација
  • Динамична работна средина
  • Конкуренетен надоместок 
  • Дел од меѓународна ревизорска мрежа и експерти 

Вашите биографии, испратете ги на следниот маил: [најави се за да го видиш е-маилот]  

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор ќе бидат контактирани .

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »