Столар и помошник столар

За компанијата: „Мебел Ацевски“ е македонска фирма, со визија да го подобри квалитетот на просториите за живеење, канцелариските и јавни простории. Секој производ е резултат на долг процес на проектирање, со цел да се... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Мебел Ацевски
  • Активен до 22.11.2023
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје
  • Веб: mebelacevski.com

Фирмата „Мебел Ацевски“ има потреба од:

  • Столари и општи работници со и без работно искуство во изработување на мебел и врати(од плочести материјали и/или масивно дрво). 

Пријавете се на 075 206 925 или на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »