Работници

  • Објавен пред 6 месеци
  • РИМЕС МС ГРОУП
  • Активен до 02.06.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Месна индрустрија има потреба од  вработување на лица за следниве позиции :

  • магационер (со работно искуство за оваа работна позиција)
  • општи работници во производствен погон ( со и без  работно искуство)

Кандидатите можат да аплицираат на следниот мејл:  contact@rimes.com.mk

КЛИКНИ