Experienced Dispatcher for Company Drivers-Spanish language plus

 • Објавен пред една недела
 • MK FREIGHT INC
 • Активен до 07.07.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Цела Македонија

Се бараат диспечери за работа во Американска транспорт фирма .

 • Работата вклучува давање на updates на брокери и комуникација со шофери.
 • Задолжително познавање на англиски јазик.
 • Работно време од 14:00 до 23:00 часот.
 • Претходно работно искуство е плус но не е задолжително.
 • Можност за работа од дома само со минимум 2 години искуство како диспечер во Американска компанија во Источниот дел на Америка.
 • Познавање на шпански јазик е плус


Заинттересираните кандидати нека пополнат апликација

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »