Шивач/ка

За компанијата: Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија. Нудиме голем број на модели со цени на секој степен на избор. www.SladokDom.com www.KupiZavesi.com повеќе за компанијата »

Активни огласи од Сладок Дом ДООЕЛ Скопје:

Асистент за онлајн продажба

Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.

Нашата широка палета на продукти е прилагодена на сечиј потреба и можност

www.SladokDom.com

www.KupiZavesi.com

За позицијата:

ШИВАЧ / ШИВАЧКА

Потребни квалификации:

  • Претходно искуство за шиење завеси или постелнини
  • Мотивација за надградување на работни вештини

Личен профил:

  • Трудољубивост и доверливост
  • Позитивен однос во комуникацијата
  • Грижа за имиџот на фирмата

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Шиење на завеси
  • Пеглање на завеси
  • Прием и изложување на роба

Доколку ги исполнувате условите и имате потреба од работа контактирајте не на контакт телефонот: 070 626 000 или испратете биографија  со назнака Шивач/ка на [email protected]  во рок од 15 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.