Главен/Помошник Кувар

 • Објавен пред 12 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 30.04.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Trend Food Bar има потреба од:

 

Персонал за во кујна на следниве позиции: Главен/Помошник Кувар, Пицер и Салатер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ).

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: trendfoodbar@hotmail.com  со задолжителна назнака ” Позиција за која аплицирате".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ