Дистрибутер и магацински работник

  • Објавен пред 6 дена
  • Дијамант93
  • Активен до 27.10.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Компанијата ДИЈАМАНТ93 вработува 

  • Дистрибутер со Б категорија

и

  • Магацински работник за спремање роба по нарачки

Сите заентересирани може да пратат  CV  на емаил   angelina@dijamant93.com.mk

КЛИКНИ