Trade Marketing Specialist

 • Објавен пред 11 месеци
 • HILL Skopje
 • Активен до 14.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Хилл за потребите на својот Клиент, интернационална компанија од областа на прехрамбената индустрија, објавува оглас за работна позиција

 

 

                                                         Trade Marketing Specialist

 

Квалификации:

 • високо образование од областа на економските науки
 • најмалку 1 годинa работно искуство на слична или иста позиција
 • одлично познавање на MS Office (word, excel, powerpoint, Lotus Notes)
 • одлично познавање на англискиот јазик, германски е предност
 • познавање на прописите од областа на производството на прехранбени производи, ИСО стандардите
 • висока работна етика, одговорност и организациски способности

Одговорности:

 • координација и извршување на активности и задачи во служба на стратешкиот маркетинг и развој
 • координација и извршување на активности во врска со другите служби и оддели во рамките на Групацијата, продажбата, производството, набавката,логистика и сл
 • координација и имплементација на меѓународни проекти во областа на трејд маркетингот
 • следење на пазарот и подготвување на идеи за дополнување на постојните и создавање на нови маркетингшки пристапи
 • соработка со раководителите на стоковните марки и раководителите за клучни купувачи при подготвувањето на предлозите за акциски продажби
 • координација на маркетингшките активности кај клучните купувачи
 • планирање и координација на промоции и дегустации
 • надзор и анализа на успешноста на вршењето промоции и промотивни настани на продажни места и на други манифестации
 • управување со промотивен материјал (планирање, набавка, управување со резерви)
 • редовно известување за текот на проектите и водење на соодветна евиденција за текот на проектите
 • спроведување на прописите од областа на производството на прехранбени производи, ИСО стандардите

Доколку сте заинтересирани за предизвик и одговарате на бараните квалификации, Ве молиме испратете го вашето CV со назнака за позицијата. Краен рок за доставување на апликациите е 21.01.2018.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.

 

                                        E-mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                               www.hill.mk

                                    Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

                                                   тел/факс: 02/3296-481

 

Со аплицирање на огласите во Хилл, станувате дел од нашата база на кандидати. Доколку не сакате да бидете дел од истата, Ве моломе наведете го тоа во мејлот.

КЛИКНИ