МАШИНЕЦ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ГРАФИЧКИ МАШИНИ

Арт Принт Студио, има потреба да вработи: 

 

МАШИНЕЦ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ГРАФИЧКИ МАШИНИ 


 
Опис на работата и работните задачи: 

  • Арт Принт Студио има потреба од машинец во печатнива со оффсет машини, машини за доработка, плотери ... 

 

За таа цел потребно е лицето да поседува: 

  • Особен интерес за работа со машини, напредување и отклонување на дефекти,
  • Лична и професионална ефективност,
  • Прецизност и ажурност во работатата,
  • Отклонување на дефекти вон работно време,
  • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон, 
  • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.


Лицето ќе ги има следниве задачи: 
 

  • Да сервисира и превентивно да ги одржува во работна кондиција машините за препрес, машните за печатење за постпрес и испорака,
  • Помош и работни обврски со останатите вработени за изработка на печатени продукти во печатницата, 
  • Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем. 

 
Вашето CV пратете го на емаил: artprintvrabotuva@gmail.com, со задолжителна назнака „МАШИНЕЦ”.

Општи правила за аплицирање:  
Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот); 
Назнака на позиција за која се аплицира. 

КЛИКНИ