Градежна фирма има потреба од работници

  • Објавен пред 8 месеци
  • Orbita Construction
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирма има потреба од:

  • Бравари,
  • Монтери,
  • Заварувачи,
  • Градежни лимари, и
  • Алубонд фасадери.

 

Работно искуство не е потребно. 

Телефон за контакт: 078212460 Александар

КЛИКНИ