Асистент на продажба

  • Објавен пред една недела
  • Еурофарм
  • Активен до 23.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Тетово

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека - За работа во аптека

Се бара асистент на продажба за работа во специјализирана продавница за издавање на ортопедски помагала Тетово.

CV на eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака " асистент на продажба"

КЛИКНИ