Продавач

  • Објавен пред 4 месеци
  • Y-London Ramstore Mall
  • Активен до 25.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Y-London Ramstore Mall:

Продавач

Продавница Y-London-ramstore mall има потреба од продавач со 6 часовно работно време.

 

Пријавување веднаш-плата по договор!

 

Контакт тел. 070-365-394

КЛИКНИ