Работници за пакување зеленчук

Фирма од Скопје има потреба од работнички за пакување зеленчук.

Плата по договор. Работа во една смена.

Апликации исклучиво на mail: vrabotuvanjeaneta@yahoo.com со ознака "за зеленчук".

КЛИКНИ