Правник - Струга

  • Објавен пред 11 месеци
  • Мики Консалтинг
  • Активен до 30.12.2017
  • Позиција: Правник
  • Локација: Струга

Мики Консалтинг има потреба од квалификувани кандидати за следното работно место:

 

Правен советник - 2 кандидати за СТРУГА

 

Потребни квалификации:

  • Релевантна диплома по правни науки (седми степен),
  • Положен правосуден испит,
  • Одлично познавање на англиски јазик.

 

Кандидатите треба да поднесат доказ за сите компетенции наведени во огласот.

Селектираните кандидати ќе бидат поканети на разговор. 

Апликациите да се испратат по email на: makmiki.struga@gmail.com или преку полето „Аплицирај“

КЛИКНИ