Комерцијалист

Активни огласи од ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА ДООЕЛ Скопје:

МАГАЦИОНЕР

(преземи го огласот во Word)

Продукција Перспектива ДООЕЛ Скопје, агенција за надворешно рекламирање, има потреба од вработување на КОМЕРЦИЈАЛИСТ, со место на вршење на работните задачи во Скопје:

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС (средно образование),
 • Работно искуство во продажба и маркетинг,
 • Искуство од  теренска продажба,
 • Познавање на MS Office пакетот,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Одговорности и задачи

 • Планирање и организирање на продажни активности,
 • Следење на продажбата и преземање на активности за зголемување на продажбата,
 • Развивање и одржување на односите со клиентитe.

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Организациски и аналитички способности,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Нудиме:

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим,
 • Работа од понеделник до петок (08:00h-16:00h),
 • Фиксна плата + процент од продажба.
 •  

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното работно искуство испратете ја Вашата кратка биографија на  e-mail: info@perspektiva.com.mk, со назнака:

“Комерцијалист – име и презиме“.

Конкурсот ќе биде отворен до 15.11.2017.
Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат повикани на интервју.
Ве молиме без телефонски јавувања.
 

КЛИКНИ