AUTONGJYROSËS

 • Објавен на 2.2018
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 16.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

ELEKTRO INZHINJER PRODHIMI – AUTO SISTEME

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësim në pozitën  

 

AUTONGJYROSËS

 

Përgjegësitë dhe detyrat:

 • Kontrollim i materialeve para fillimit të ngjyrosjes (gjendja e sipërfaqës, largimi i të gjitha papastërtive dhe sigurimi i kualitetit të ngjyrës);
 • Lidhja e instalimit për ngjyrosje dhe shfrytëzimin e pajisjes;
 • Vendosja e presionit ajror për ngjyrosje dhe puna me instalacion për ngjyrosje;;
 • Ngjyrosja;
 • Mirëmbajtja e përditshme të pajisjes për ngjyrosje.

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • ССС – sipas mundësise Autongjyrosës/ Mekanik i karoserisë; 
 • Përvojë me shfrytëzimin e të gjitha materialeve, mjetet (pistoleta me sprej) dhe teknika për lyerje.

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e pozitave të hapura pune. Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 16/02/2018

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

КЛИКНИ