ЈОY ИМА ПОТРЕБА - БАРИСТА ИЛИ ПРОДАЖБА!

  • Објавен пред 8 месеци
  • Јoу кaфе пекaрa
  • Активен до 13.12.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Кафе Пекара има отворени позиции за прием на три (3) работници на позиција продажба, бариста и кујна.

Локалот е отворен од понеделник до петок од 7-21часот и сабота до 16ч. Се работи во смени. Приоритет е првата утринска смена. 
На полно работно време.

Посакуван профил:

  • Љубезност и педантност, со позитивен став,
  • Одговорна и лојална личност,
  • Флексибилност и динамичност
  • Самоиницијативност
  • Склоност за одржување на ред и хигиена


Плата од 15000 до 23000

Испратете кратка биографија на joycafebakery@gmail.com или контактирајте не на 078 602 201 или 077 560 429 за да закажеме разговор.

КЛИКНИ