Референт за продажба

  • Објавен пред една недела
  • Tobako Korner (Tobacco Corner)
  • Активен до 16.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Tobako Korner (Tobacco Corner):

Референт/и за продажба

ТОБАКО КОРНЕР ДООЕЛ има потреба од :

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА - со или БЕЗ искуство
-Неопределено работен однос;
-Месечни примања во висина од 15.000 денари + бонуси;
-Платени празнични денови;
-Годишен одмор од 20 работни дена;
-К-15 на крај на годината

Лица за контакт:

+38970205090

+38970302020

КЛИКНИ