Референт/и за продажба

  • Објавен на 5.2019
  • Tobako Korner (Tobacco Corner)
  • Активен до 27.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ТОБАКО КОРНЕР ДООЕЛ има потреба од : ​РЕФЕРЕНТ/И ЗА ПРОДАЖБА - со или БЕЗ искуство

  • -Неопределено работен однос;
  • -Месечни примања во висина од 15.000 денари + бонуси;
  • -Платени празнични денови;
  • -Годишен одмор од 20 работни дена; (летен одмор 2019)
  • -К-15 на крај на годината

Контакт:
+38970205090 
+38970302020 

или испратете ја вашата кратка биографија на следната е-mail адреса: zjkorner@yahoo.com

КЛИКНИ