INSPEKTOR PËR KUALITET

 • Објавен на 2.2018
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 23.02.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

ELEKTRO INZHINJER PRODHIMI – AUTO SISTEME

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësime të reja për pozitën në vijim:

 

INSPEKTOR PËR KUALITET

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Inspektim në hyrje,
 • Inspektim përfundimtar i produktit,
 • Mbikqyrja e zbatimit të sistemit për kualitet në të gjitha fazat e prodhimit, nëpërmjet inspektimeve dhe revizioneve,;
 • Propozimi i masave korigjuese dhe preventive të dalura nga procesi i revizionit,
 • Inspektimi i librave kontrollues,
 • Test vozitje të autobusëve dhe evidentimin e mospajtimeve që dalin nga e njejta;

 

Kualifikimet e nevojshme::

 • Njohje e avancuar e Microsoft Office;       
 • Njohje e avancuar e gjuhës Angleze (lexim, shkrim, komunikim);                                          
 • Posedim i lejës së vozitjes kategoritë C dhe/ose D;                                                         
 • Përvojë me konstruksione të salduara;              
 • Preferohet përvojë e mëhershme pune në auto-industrinë;

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në gjuhën angleze apo maqedonase nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e “pozita të hapura pune”.

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë.. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 23/02/2018

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh..

 

КЛИКНИ