Агент за недвижности

За компанијата: Вашиот личен посредник за недвижности повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЛЕВЕЛ 7
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности поради креирање на тим за исполнување на поставени цели има потреба од мотивирана личност за исполнување на работна позиција - " Агент за недвижности"

Кратко резиме:
Бараме личност со високи морални и професионални вредности која ќе има можност да работи во професионално опкружување каде што со своето присуство и активност ќе допринесе за позитивно влијание во тимот и остварување на поставените цели.

Краток опис на работна позиција:

 • Интерни одговорности и задачи
 • Одговорности кон клиенти
 • Комуникација, презентации и преговарање со клиенти

Потребни квалификации:

 • Со или без работно искуство во областа (без искуство ќе се смета за предност)
 • Добри комуникациски и преговарачки вештини,
 • Самоиницијативност
 • Деловност и аналитички способности
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Општо познавање на: Microsoft Office, Internet
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач)


Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведните услови и имате желба заедно да ја креираме нашата приказна, Ве молиме аплицирајте на следната маил адреса:
[најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена:

 • Рокот за апликации е до 25.09.2021 год
 • Телефонски јавувања не се земаат во предвид
 • На интервју ќе бидат повикани само селектирани кандидати врз основа на испратените апликации