Работник за обезбедување

  • Објавен пред 10 месеци
  • Имобилијаре центар
  • Активен до 18.02.2017
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Скопје

Потребно е да поседува лиценца за обезбедување на имот и лица издадена од Комората за обезбедување на РМ

Испратете CV на e-mail: sluzben.mail17@yahoo.com

КЛИКНИ