Оператор на фарбара за електростатско боење

  • Објавен пред една недела
  • BMG Electrical Engineering
  • Активен до 12.08.2020
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Компанијата BMG Electrical Engineering има две отворени позиции за:
- оператор на фарбара за електростатско боење

Дополнителни информации на info@bmg.com.mk или на 071-344-772

КЛИКНИ