Кувар/ка за здрави оброци

  • Објавен пред 2 недели
  • Логос
  • Активен до 24.11.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара кувар/ка со искуство во приготвување на здрави оброци (веган, вегетеријански) со поголем акцент на десерти за работа во healthy bar во Скопје.

 

Доколку имате кратко CV пожелно е да ни го испратите на email: office@logos.mk

 

Контакт:  070 210 192 или 070 257 264 

КЛИКНИ