FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Ревизор

 • Објавен пред 11 месеци
 • Грант Торнтон
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Грант Торнтон има потреба од ревизор со следните квалификации:

 • Високо образование – Економски факултет
 • Работно искуство ке се смета за предност
 • Познавање на MS Office
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Одговорно, сериозно, професионално и ефикасно работење

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на Careers@mk.gt.com со назнака за работната позиција за која аплицирате.

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани.

КЛИКНИ