РЕФЕРЕНТ ЗА ЦАРИНСКИ РАБОТИ – ПРИЛЕП

 • Објавен пред 2 недели
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 18.07.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

Референт за царински работи – ПРИЛЕП

 

 

 

 •  Објавен на 03.07.2018
 •  ТРИТЕКС ТРЕЈД ДОО Прилеп
 •  Активен до 18.07.2018
 •  Позиција: Административен работник
 •  Локација: Прилеп

Реномираната компанија ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп, заради зголемување на обемот на работа има потреба од проширување на тимот со:

 

Референт за царински работи - Прилеп

 

Позиција во организациска структура: Економски сектор

Образование: ВСС: Царински Факултет – царинско шпедитерска насока /Економски Факултет

 

Опис на работни задачи:

 

 • Припрема на документација за увоз за облагородување,
 • Работа во Excel,
 • Комуникација со царина.

 

 

 

Работно искуство кое се смета за предност: Пожелно е работно искуство од 1 година во увоз за облагородување

 

Други квалификации:

 

 • Задолжително -  возачка дозвола Б категорија
 • Познавање на англиски јазик (говорен и пишан), солидно познавање на MS Office пакет, посебно Excel
 • Поседување на изразени комуникациски особини, доверливост, тимски дух, професионалност, совесност, одговорност

 

Вашите професионални биографии испратете ги на следниов маил:maja.trompeska@triteks.com

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

КЛИКНИ