Комерцијалист/Дистрибутер реон Скопје на пола работно време (20 часа неделно) плата и над 20.000 ден

Вработување на комерцијалист/дистрибутер во Гевино на пола работно време (20 часа неделно) можност за плата и над 20.000 денари

Гевино е компанија формирана во 2017 година чија главна дејност е производство и трговија со вино и која заради својот континуиран раст во продажбата и во имплементирањето на најновите производни стандарди, има потреба од комерцијалист/дистрибутер за реон Скопје на пола работно време (20 часа неделно).

 

Работни обврски:

 • Редовна посета, правење и достава на нарачки и водење грижа за производите;
 • Наплата на побарувања остварени од продажбата;
 • Уредување на асортиманот по претходно дефинирани мерчендајзинг стандарди;
 • Почитување и следење на предходно утврдениот рут план на посета;
 • Активно следење, забележување и известување за тековната конкуренција;
 • Превземање на одговорност за рационално поставување и користење на рекламниот материјал.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС;
 • Возачка дозвола Б - категорија;
 • Со или без работно искуство;
 • Комерцијална ориентација;
 • Фокус кон клиентите;
 • Способности, вештини и лични квалитети;
 • Развиени комуникациски вештини;
 • Креативност;
 • Натпреварувачки дух;
 • Ентузијазам;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорна и лојална личност;
 • Самоиницијативност и посветеност.

Ние нудиме:

 • Работно време 08-12 часот од понеделник до петок;
 • Службен телефон и службено возило со 100% покриени трошоци за превоз од/до работно место;
 • Вработување на неопределено време;
 • 10.000 денари нето плата + 1% фиксен загарантиран процент од продажба + таргет бонус;
 • Флексибилност во работата и почитување на сите законски норми, празници, регрес, платени годишни одмори;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Редовна плата и бонуси;
 • Можност за напредување.

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на: kontakt@gevino.com.mk со назнака, Комерцијалист/Дистрибутер најдоцна до: 22/08/2020.

КЛИКНИ