ВИЛСОН СПОРТ ДООЕЛ објавува оглас за вработување на ПРОДАВАЧ/ПРОДАВАЧКА

 • Објавен пред 7 месеци
 • ВИЛСОН СПОРТ ДООЕЛ
 • Активен до 22.08.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ВИЛСОН СПОРТ ДООЕЛ објавува оглас за вработување на ПРОДАВАЧ/ПРОДАВАЧКА

Работни задачи и одговорности:

 • Услужување на купувачите и продажба на производите;
 • Грижа за хигиената и уредноста на продажниот салон;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место;
 • Континуирано учење на специфичностите на производите;
 • Припрема на робата за испорака;
 • Следење на залиха на артиклите;
 • Учество во редовни пописи на артиклите;
 • Редовно административно заведување на артиклите (влез- излез);
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;

 

Потребни квалификации:

 • Завршено минимум средно образование
 • Познавање и кристење на MS Office  и Internet;
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

 

 

Личен профил:

 • Убедливост и градење однос со потрошувачи
 • Желба за работа во продажба
 • Позитивен став
 • Добри организациски способности
 • Комуникативност, љубезност и педантност
 • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок 
 • Флексибилност и адаптибилност.

 

Доколку ги исполнувате горенаведените квалификации и ваквиот работен ангажман е предизвик за вас,  доставете ја својата лична биографија (CV) на следната e-mail адреса: wilsonsport@t.mk, со задолжителна назнака на апликацијата “за оглас за Продавач/Продавачка“

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.  

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

КЛИКНИ