Општ доктор

За компанијата: Неуромедика е првиот приватен медицински бренд во Македонија кој веќе 29 години работи на полето на современа и напредна здравствена заштита. 29 години искуство поминати низ константен раст и развој, и... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Неуромедика
  • Активен до 21.10.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје
<p><strong><span style="background-color:rgb(255, 255, 0)">НЕУРОМЕДИКА</span></strong>, болница во Р. Македонија која успешно работи веќе 29&nbsp;години, објавува оглас за следната работна позиција:</p> <p><strong><span style="background-color:rgb(255, 255, 0)">ОПШТ ДОКТОР</span></strong></p> <p><strong>Потребни квалификации:</strong></p> <ul> <li>Медицинско образование</li> <li>Познавање на англиски јазик</li> <li>Претходно работно искуство на иста позиција минимум 5 години</li> <li>Работа со компјутери</li> </ul> <p><strong>Профил на личност:</strong></p> <ul> <li>Организираност и одговорност</li> <li>Одлични комуникациски вештини</li> <li>Професионален&nbsp;и љубезен однос кон клиентите</li> <li>Способност за индивидуална и тимска работа</li> <li>Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност</li> <li>Способност за работа под притисок и со кратки рокови</li> </ul> <p>Ние Ви нудиме одлични услови за работа и пријатна работна атмосфера.</p> <p>Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV преку полето за аплицирање.</p>