ПРОДАВАЧ - ВЕЛЕС

 • Објавен пред 6 месеци
 • Нептун Македонија
 • Активен до 14.01.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Велес

Активни огласи од Нептун Македонија:

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции и проширување на тимот, распишува оглас за вработување на:

 

ПРОДАВАЧ

Со место на вршење на работните задачи во

Велес

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС;
 • Поседување на вештини за продажба; 
 • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;  
 • Познавањето на англиски јазик ќе се смета за предност;
 • Поседување на возачка дозвола;
 • Позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех

 Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
 • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;

 Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;
 • Работа во смени, вкупно 40 часа неделно;понеделник - сабота

 Доколку сакате да станете дел од успешна компанија која 20 години опстојува на врвот и брои над 400 вработени, која вложува во развој и унапредување на своите вработени, чиј приоритет е квалитетна услуга и задоволни купувачи, испратете ја Вашата кратка биографија на e-мail: vrabotuvanje@neptun.mk, со назнака: „Продавач во Велес“ или преку пополнување на веб апликацијата.

Огласот е активен до 24.01.2018 година.

 

Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 • Назнака на позицијата за која се аплицира
 • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во НЕПТУН МАКЕДОНИЈА или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
КЛИКНИ