СУПЕРВИЗОР - контролор M1 киоск

 • Објавен пред 11 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 24.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

 

ТОЛЛАКС ДОО Скопје е компанија со основна дејност, трговија на мало, во специјализирани тобако продавница М1 киоск и специјализирана продавница за списанија и продажба на карти М1медиа (лоцирани на 11 ексклузивни локации во СКОПЈЕ) во најскоро време 2 нови локации, а во своето портфолио од пред две години го има и ПОЛО маркет, бренд кој е во фаза на развој.

 

Од неодамна Компанијата се представи со нов трговски ланец на продавници ЛИДЕР каде нуди еден поинаков нов начин на пазерење OUTLET FOOD STORE

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од следната работна позиција: 

 

Супервизор- контролор

 

Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како супервизор или менаџер на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност,
 • Ведрост, љубезност и комуникативност,
 • Лојалност, флексибилност и енергичност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

КЛИКНИ