ХИГИЕНИЧАР

(преземи го огласот како слика)

 

ТИНЕКС-МТ има потреба од пополнување на следното работно место во Комплексот Македонско Село:

 

ХИГИЕНИЧАР

 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование,
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.


Профил на личноста:

  • Одговорност,
  • Tемелност,
  • Педантност,
  • Способност за тимска работа.

 

Работно времe:  40 часа неделно распоредено во 6 работни дена.

Доколку ги исполнувате овие услови и имате желба за работа во нашата компанија, испратете ја Вашата професионална биографија (CV) на следната адреса: Бул. 3-та Македонска бригада бр.56 Скопје или на е-mail: vrabotuvanje@tinex.com.mk

Рок за пријавивање: 15.03.2018

КЛИКНИ