ИНСТАЛАТЕР НА СИСТЕМИ ЗА ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

  • Објавен пред 2 недели
  • ПРО-СИСТЕМИ
  • Активен до 14.11.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Фирмата ПРО-СИСТЕМИ има потреба од 1 лице (со или без работно искуство) за инсталација и монтажа на системи за техничко обезбедување (алармни системи, системи за видео надзор, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и др.)  

Сите заинтересирани да испратат CV на следната електронска адреса: infoprosistemi@gmail.com или да се јават на тел.078288627 за подетални информации.

Предност ќе имаат лицата со искуство.

КЛИКНИ