Продажен агент

  • Објавен пред 10 месеци
  • Nina Box
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Nina Box има потреба од комуникативна и амбициозна девојка за работна позиција продажен агент.
Продажното место се наога во City Mall. Работно искуство ке се смета за предност .

Потенцијалните кандидати може да се пријават на e-mail: stefanovikgordana@gmail.com  
Контакт  телефон: 071/263-443 ( секој работен ден од 11-16h )

КЛИКНИ