Personeli i punës

 • Објавен пред 8 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 24.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

AUTO NGJYROSËS

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, përshkak të zgjerimit të kapaciteteve prodhuese, ka nevojë për punësime të reja nga kërkues pune me shkollë të mesme profesionale ose shkollë të zanatit, për vendet e punës në vijim;

 • AUTO NGJYROSËS DHE AUTO NGJYROSËS - PËRGATITËS;
 • AUTO ELEKTRIÇISTË;
 • AUTO MEKANIKË;
 • SALDUES/BRAVËNDREQES;
 • AUTO TENEQE PUNUES / MEKANIKË TË KAROSERISË;
 • INSTALUES TË DRITAREVE;
 • INSTALUES TË AUTO PJESËVE DHE ULËSEVE TË BRENDSHME DHE TË JASHTME;
 • MARANGOZ;
 • TEKNIK DHE INSTALUES TË NXEHJES, FTOHJES DHE VENTILIMIT (HVAC);
 • OPERATORË NË DEPO;

Çka ofrojmë:

 • Punë në mjedis të sigurtë dhe shëndetshëm me respektimin e të gjitha normave për siguri dhe shëndet gjatë punës;
 • Të ardhura kompetitive në tregun e punës në R.M;
 • Mundësi për përsosmëri profesionale, trajnim dhe përparim në vendin e punës
 • I siguruar transport me autobus deri në vendin e punës dhe pas;
 • I siguruar ushqimi në bife bashkëkohore;

Përderisa jeni të interesuar aplikoni në www.vanhool.mk në pjesën vende të hapura pune.

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen në bisedë.

Me dorëzimin e CV-së pajtoheni që e njejta të mbahet në bazën tonë të kandidatëve në kohëzgjatje prej 12 muaj. 

Afati përfundimtar për dorëzimin e aplikimeve: 24/05/2018

КЛИКНИ