СЕРВИСЕР ЗА АПАРАТИ ЗА ФОТОКОПИРАЊЕ

 • Објавен пред 6 дена
 • СТЕРНА ДОО
 • Активен до 10.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

СТЕРНА Скопје во сервисниот оддел има потреба од нови вработувања односно сервисер за апарати за фотокопирање, печатари и мултифункционални апарати. 

Потребни квалификации: 

 • минимимум ССС
 • познавање на работа со компјутер 
 • познавање на основи на компјутерски мрежи 
 • познавање на англиски јазик 
 • возачка дозвола Б- категорија 

 

Одговорности и задачи: 

 • испорака и монтажа на апарати
 • сервисирање на постоечки апарати со замена на делови
 • испорака на потрошни материјали 
 • прием и издавање на апарати во сервис 
 • нарачка на резервни делови 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови,испратете  кратка биографија  на info@sterna.com.mk.

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост,само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ